Nyt ollaan sit harjoiteltu yhteistä elämää poikien kanssa reilun viikon, ja ainakin tähän asti on sujunut hyvin :) Viime viikonloppu meni Espoossa Hannan ja Leevi-herran vieraana, ja kaupungin ihmeisiin tutustuessa. Käytiin Robin kans mm. ostoskeskuksessa, eläinkaupassa, rautatieasemalla ja keskustassa. Vaikuttaa siltä, että Robi on kuin kala vedessä ihan missä vaan, eikä turhia hötkyile :) Kulkuneuvoista tutuksi on tähän mennessä tulleet auto, juna bussi, ja hakureissulta myös laiva. Sit ollaan tavattu mukavia koiria ja ihmisiä ja harjoiteltu myös yksinoloa :)

Hyvä oli myös, et saatiin näin aikaisessa vaiheessa Leevi ja Robi tutustutettua toisiinsa. Aluksi Leevi vähän ihmetteli pikkukaveria, mutta kohta kaverukset saivat aikaiseksi jo hurjat takaa-ajoleikit, jotka olisivat kestäneet ties kuinka pitkään, ellei leikkiä olisi välillä vihelletty poikki sen mentyä ihan villiksi :)

Tällä viikolla Robi on tutustunut minun kanssa koulunkäyntiin, ja hyvin on sekin sujunut, ei näytä ihmettelevän suuremmin tätäkään ympäristöä, heti tuntui käsittävän, et luokassa rauhoitutaan ja syödään luuta, ja tauoilla voidaan sit leikkiä kavereiden kanssa ja touhuta muutenkin.

Lucan kanssa ollaan viime päivinä treenattu merkkiä, vähän ruutua, seuraamista edelleen, perusasentoa, paikallaoloa ja kaukkareita. Ollaan pyritty tekeen aina pienessä häiriössä erityisesti näitä tutumpia liikkeitä, et saadaan niitä varmemmiksi. Ehkä me vielä joskus kisoihinkin päästään... Pitää ruveta kyttään niitä kesän kisoja, et varmasti saadaan sit ilmoittauduttua :) Koulussa ruvetaan nyt myös kevään aikana tekeen enemmän häiriötreenejä, ja kisanomaisia suorituksia, niin saadaan siihenkin vähän enemmän varmuutta :)

Tänään koulusta päästyäni ajeltiin poikien kanssa suoraan metsään lenkille, alla kuvasatoa reitin varrelta:

Isompi edellä, pienempi perässä...

Ai sinne vai?

Luca poseeraa

Ja sit matka jatkuu taas...

Pikku-Robi

Robi tutustuu metsän hajuihin :)

Ja sit piti pistää kunnon painit pystyyn...

Hirmuisen reippaasti pikkuinen jaksoi, käytiin n. tunnin metsässä tarpomassa, ja sen ajan jaksoi Robi-Ropsukka pienillä kintuillaan painella Lucan perässä. Ei siis mene kauaakaan, et se jaksaa lähteä kunnon lenkeille minun ja Lucan kans :)