Kuten otsikkokin jo paljastaa, Lucan ja minun iloksi on eilen muuttanut uusi perheenjäsen, nimittäin australianpaimenkoirauros Robi (Gun Lake Islands Izaac). Kiitos vaan Marielle ja Jannelle vielä kerran aivan hurmaavasta pikkuherrasta! Hymy Matka Maarianhaminasta Turkuun sujui tosi hienosti, aivan kuin pikkuinen olisi ikänsä matkustellut laivalla, samaten autoilut sujui ilman ongelmia. Hirmuisen reipas ja eteenpäinsuuntautuvan oloinen taapero, yönkin nukkui hienosti ihan rauhassa. Katsotaan sit ajan kans millainen tästä touhuilijasta vielä kasvaa, mut pahasti näyttää siltä, et varsinainen Duracell meille on muuttanut :) Nähtäväksi jää, mitä kaikkia lajeja me keretään vielä kokeilla, mut tässä vaiheessa suunnitelmissa olis ainakin toko, agility ja peko-toiminta, ja varmasti meidät myös näytelmäkehien laidalla tullaan näkemään, kunhan ikää saadaa pikkasen lisää. Kuvia on luvassa lähiaikoina, kunhan saan niitä koneelle, malttakaa siis vielä hetki :)

Luca otti uuden kaverin hirmuisen hyvin vastaan, pesi ensin tulokkaan, ja sit jaksoi kärsivällisesti toimia vaavin leikkisetänä, vaikka naskalit eivät varmaan tuntuneetkaan kauheen kivoilta, kun ne iskivät. No eiköhän se vielä rupea pentua kieltämäänkin, ku pikkunen saa vähän ikää lisää.

Tammikuu tähän asti on mennyt normaaleissa puuhissa, koulua käydessä, tokojuttuja treenatessa ja kaverikoiralenkkeillessä. Ilmoitin meidät Lucan kans myös huhtukuussa Collieyhdistyksen Turun alajaoston järjestämään agipäivään huhtikuussa. Pitää vaan toivoa, et Luksun kynnet ovat siihen mennessä parantuneet, et tosiaan päästään päivään mukaan. Nyt kuitenkin kynnet on näyttäneet paremmilta, ei ole uusia napsunut poikki, ja haljenneet ovat lähteneet hyvin kasvattamaan uutta kynttä. Apuna on vielä, kun ulkona on pääosin ollut ainakin vähän lunta, joten kynsien puhtaanapito on helpompaa, ja varmaan myös Lucasta tuntuu paremmalta liikkua ulkona, kun lumi pehmentää.

Myös Leevi on ollut useamman kerran tammikuun aikana meitä moikkaamassa, ekan kerran tulivat Hannan kanssa Lucan seuraksi, kun olin itse Ahvenanmaalla pentuja katsomassa. Siitä viikon päästä Hannalla oli menoa, joten taas saatiin pikkuherra vieraaksi. Höhlä ja sählä löivät taas monet kerrat viisaat päänsä yhteen ja keksivät jos jonkinmoisia kujeita minua hauskuuttaakseen. Leevi pääsi myös yhtenä päivänä minun mukana kouluun, ja se näytti olevan pikkuherran mieleen, olihan koulussa paljon uusia kivoja leikkikavereita :) Nyt viime viikonloppuna Luca sai jälleen seuraa tädistä ja Leevistä, kun tulivat taas Lucan seuraksi minun ollessa Ahvenanmaalla. Kiitos vielä kerran Hannalle Luksun hyvästä hoidosta! :)