Edelleen pitää palata ajassa viime viikkoon asti, jotta saadaan kuulumiset ajan tasalle... Eli viime viikko kului ihan arkisissa askareissa, tenttiin  lukiessa ja muita koulutöitä tehdessä. Lucan kans käytiin Par-Haun ryhmässä tiistaina tekemässä häiriötreenit, ja muina iltoina ollaan tehnyt enemmän ja vähemmän omatoimitokoilua.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Viikonloppua suunnattiin viettämään Hannan ja Leevin luokse Espooseen. Lauantain ohjelmassa oli mm. yhteislenkki Leevin kanssa, mikä tietenkin johti erinäisiin leikkituokioihin. Leevi olisi halunnut leikkiä käytännössä koko ajan, kun taas Luca halusi välillä myös keskittyä omaan hajumaailmaansa :)

2002062.jpg

Joko nyt ois leikkihetken aika...?

Alla kuvia lenkkireitin varrelta:

2002059.jpg

2002095.jpg

2002105.jpg

Ja vielä yksi kuva touhukkaasta lenkkeilijästä (jonka mielestä olisi paljon mukavampaa touhuta kuin poseerata...)

2002111.jpg

Lauantaina oli myös tokolupausten treenit ATD:lla. Ei ehkä maailman paras treeni, mut sanotaanko et kelvollinen. Yks syy taisi olla, et Luca oli varmaankin vielä väsynyt kaikesta muusta touhuilusta, joten ei ollut ihan skarpeimmillaan. Treenattiin kuitenkin pääasiassa hyppyä, joka on vihdoinkin alkanut sujumaan, vaihtelevia seuraamispätkiä, edelleen viilatiin perusasennon paikkaa ja tehtiin lopuksi yhteinen paikallaolo.

Touhukkaan päivän jälkeen oltiinkin sitten melkoisen väsyneitä, sekä minä että Luca...

2002045.jpg

Sunnuntaina oli aikainen herätys, nimittäin suunnattiiin porukalla Hämeenlinnan näytelmiin, jonne Leevi oli ilmoitettu. Minä pääsin pikkuherran kanssa kehään, ja tuloskin oli vallan kelvollinen: nimittäin JUN ERI3 kovassa seurassa, joten tyytyväinen voi olla :) Leevin kehän jälkeen käytettiin Lucan kans taas häiriötä hyväksi, ja tehtiin pikku toko. Sen jälkeen suuntasinkin aussiekehän laidalle, jossa sain seurata harvinaisen suuren määrän (35) rodun edustajien arvostelua. Näyttelyn jälkeen suunnattiin Lucan kanssa takaisin kotiin Paraisille, ja ilta menikin arkisia juttuja puuhaillessa ja käytiin vielä kevyellä lenkillä.

Eilen alkoi sitten taas kouluviikko, jonka aiheena on tällä kertaa hieronta. Koiraparat - kaikkea ne saavatkin kestää kun joutuvat testikappaleiksi mitä erinäisimmissä harjoituksissa. Koulun jälkeen käytiin suoraan metsälenkillä, ja kennelpäivien innoittamana tehtiin kiva pieni agilityrata metsään, josta Luca tietty innostui. Sit tehtiin pellolla vähän luoksetulon pysäytyksiä, jotka vähitellen alkavat sujua.

Tänään koulun jälkeen mentiin taas suoraan metsään, jossa vierähtikin pari tuntia. Lenkin jälkeen oltais menty vielä Par-Haun tokoon, mutta ilmeisesti huono ilma oli säikäyttänyt suurimman osan tokoilijoista, joten suunnatiin sit aiemmin kotiin. Kotosalla tehtiin kuitenkin vähän kaukokäskyjä. Vaikeaa on tähän asti ollut istu-seiso-vaihdos, jossa Luca on tupannut liikuttamaan takajalkoja. Nytkin liikutti vähän, mut ihan loppuun saatiin pari onnistumista, joten jäettiin tältä erää siihen :)