Eilen oli koulussa kiropraktikko Mats Holmström: tosi mielenkiintoista oli kuunnella asiasta ja nähdä vielä hänen käsittelevän muutaman koiran. Ihan huikea ero oli parilla koiralla, miten käsittely poisti jumeja ja vaikutti selkeästi liikkeisiin. Kiropraktia on ollut mulla vieraampi aihe, joten oli tosi kiva päästä näkemään alan ammattilainen työssään ja kyselemään kaikkea aiheesta mieleen juolahtavaa.

Tänään koulussa Luca pääsi ruokatunnilla leikkimään ihanaisen Demi-tytön kanssa: kyllä meni taas pojan pää sekaisin ihanasta tytöstä, joka juoksutti Lucaa ympäri koulun vieressä olevaa valtavaa peltoa. Loppupäivän Luca sitten huvittikin luokkaa örähtelemällä ja huokailemalla unensa lomasta :)

Täytyy tässä vaiheessa sanoa, että olen ollut tähän asti tosi ylpeä Luca-koululaisesta. Nimittäin kaikki Lucan tuntevat tietävät miten innoissaan se on muista koirista, jopa siinä määrin, että rauhoittuminen muiden seurassa on saattanut olla vaikeaa. Koulussa kuitenkin Luca on alusta asti älynnyt, miten siellä kuuluu olla, ja osannut rauhoittua pääosin tosi hyvin. Täytyy sanoa, että taas emäntä on aliarvioinut koiransa, sillä en olisi etukäteen uskonnut, miten hyvin se on osannut olla. Lisäksi luokan muista koiraoppilaista on saanut valtavan hyvää treeniapua: ruokiksella ollaan monesti tehty tokoa tai mitä nyt milloinkin keksitään.

Koulun jälkeen mentiin suoraan metsälenkille, sillä ilma näytti sen verran uhkaavalta, että kerettäs edes ennen pahinta kaatosadetta. Vähän kastuttiin, mut Luca tuntu saavan vaan lisäkierroksia pienestä kastumisesta, ja hepuloi varmaan 15 minuuttia pellolla yhteen menoon :) Ja kuka on joskus mennyt sanomaan, että koiran kanssa saa omistajakin tehokasta liikuntaa, kun ainakin siinä pellolla mun liikunta nuodostui lähinnä pään kääntelystä Lucan perässä... Eikä ollenkaan tuntunut häiritsevän sänkinen pelto, päinvastoin. Alla vielä pari kuvaa vauhdin hurmasta, ei oikein meinannut kamerakaan pysyä perässä:

1972712.jpg

Pois alta risut ja männynkävyt, täältä tullaan...

1972714.jpg

Tämän juoksutuokion jälkeen tehtiin pikkanen toko, lähinnä liikkeestä seisomista ja paikallaoloa. Sit pari kertaa tehtiin luoksetulon pysäytys takapalkalla, tosi äkkiä on Luca ruvennut ymmärtämään, mistä tässä on kysymys :) Sit kävellessä tehtiin vielä muutama sivulletulo, jotta saadaan sitä paikkaa varmemmaksi. Tänään oli hyvä päivä, ja treeni sujui oikein mukavasti, intoa oli, mutta ei liikaa.

Tässä vielä pari poseerausta, harmi vaan et kameran linssiin pääsi muutama vesipisara, mut kyllä noista kuvista kuitenkin jotain näkee: 

1972698.jpg

1972718.jpg

Huomenna meille on tulossa Hanna ja Leevi vieraiksi, sillä viikonloppuna suunnataan sit porukalla Eurofix-Snowpaw-Blue Summer's -kennelpäiville. Kovasti odotellaan jo sukulaiskoirien tapaamista ja hauskoja ohjelmia, joita Vaulalta kuulemani mukaan tuntuu riittävän :) Raportti reissusta sitten viikonlopun jälkeen :)